BELYSNING & LYSSTYRING

BELYSNING & LYSSTYRING

Med den rette belysning kan du skabe lige den stemning, du ønsker. Det kan være et designelement, som skaber ro og velvære i hjemmet, men kan også blot være en praktisk installation der skal gøre os mere effektive på arbejdspladsen. Effektiv og intelligent styring af lys sørger samtidig for et lavt elforbrug, en nemmere hverdag og ekstra tryghed.

LED LYS

MINIMER ENERGIFORBRUGET OG SPAR PENGE

Med det stigende fokus på klimaet, er det vigtigt at vælge korrekt belysning. Og med LED kan der opnås store besparelser både på energi- og bankkontoen.

Når der i dag skal vælges belysning – både inde og ude – er der flere faktorer, der skal gå op i en højere enhed. Lyset skal være holdbart, energivenligt, blændfrit og samtidig have et tidsløst design. LED lyskilder og lamper fås i en lang række varianter, som opfylder alle disse krav og giver desuden en lang række fordele. LED er en holdbar og miljøvenlig lyskilde, som samtidig kan spare dig penge på elregningen.

SENDORSTYRET BELYSNING

Skær ned på belysningsudgifterne

Indendørs bevægelsessensorer giver dig mulighed for at få tændt og slukket lyset automatisk, når du træder ind og ud af et rum. Det sikrer, at lyset kun er tændt, når du har brug for det og dermed ikke står tændt unødvendigt rundt omkring. Det er både praktisk og kan give økonomiske besparelser, der er til at mærke.

Kunsten ligger i, at dit belysningsanlæg kun er tændt, når der virkelig er behov for det – og kun med den mængde lys, der reelt er brug for. Helt konkret handler det om, at du får udnyttet dagslysindfaldet bedst muligt.

 

UDENDØRSBELYSNING

Automatisk udendørsbelysning

Udendørsbelysning og automatisk lysstyring giver komfort og tryghed – både i hjemmet og i virksomheder. At lyset tændes og slukkes automatisk, gør det lettere at orientere sig og gør ejendommen mindre attraktivt for indbrudstyve.

Har du endnu ingen lysstyring, kan vi nemt hjælpe dig, så lyset tænder automatisk, når man nærmer sig dit hus eller virksomhed, eller så lyset tænder automatisk på et ønsket tidspunkt. Det er både en praktisk og energibesparende investering, der samtidig bidrager til at sikre din ejendom.