el-installationer

Erfaren el-installatør og elektriker

A. Block El-installation er autoriseret elektriker og blev etableret i 1957. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger, når det kommer til elektronik. Vi befinder os i Valby, og vi har især mange kunder fra Frederiksberg og resten af København.

Dette tilbyder vi som elektriker og el-installatør

Indehaverne Jesper Roland Nielsen, uddannet el-installatør, og Lars Hemmingsen, uddannet elektriker, er begge udlært hos A. Block og har tilsammen mere den 40 års erfaring inden for el-fagets mange grene.

For os er det vigtigt, at vores løsninger sikrer en høj grad af komfort i dagligdagen – lige fra den automatiske lystænding til opsætning af trådløst internet. Vi har med vores mangeårige erfaring prøvet det meste, og vi er eksperter inden for:

el-installation i forbindelse med ny- og ombygninger

El-service

Spændende og funktionel belysning

Intelligente installationer

Tele/data-installationer

Nød og panikbelysning

sikkerhed & garanti

Veludført arbejde og akut hjælp

Vi er medlem af en garantiordning, der sikrer dig at kvaliteten er i orden – derfor får du altså garanti på, at du får en kompetent el-montør til udførelse af din opgave. Og skulle uheldet være ude, har vi mulighed for at rykke akut ud til el-service.

​Desuden har vi som el-installatør også mulighed for at tilbyde dig en strømsparende løsning til dine installationer, så du kan gøre noget godt for både miljøet og din egen elregning.

​Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte kunde, hvad enten det gælder en reparation, en elinstallation eller noget helt tredje.