Butik

Le Klint

Leder du efter en forhandler af Le Klint-lamper? Hos A. Block forhandler vi Le Klint-lamper, som er verdensberømte for deres innovative plisserede lampeskærme og tidsløse formgivning. Hos os er kvaliteten i fokus, og dét vi forhandler er derfor altid noget, vi kan stå inde for. Så er du interesseret i

El-installatør A. Block holder til i Valby, og vi har også kunder fra bl.a. København, Frederiksberg og mange andre steder.

Butik

BELID

Belid er et stort svensk brand, der siden 1969 har designet og produceret designerlamper af høj kvalitet. Belid producerer selv alt på deres fabrik i Varberg i Sverige. Når vi siger høj kvalitet, er det ingen overdrivelse. Belid har rigtig høje kvalitetskrav, hvorfor du også kan forvente lamper i topkvalitet, hvor design, erfaring og kvalitet går op i en højere enhed. Brandets lamper ligger prismæssigt også, så alle kan være med. Du behøver derfor ikke betale en formue for at få luksus hjem i stuen med en designerlampe.

Butik

Halo design

Lyset som vi er omgivet af definere, hvordan alt ser ud og har et stærkt indflydelse på vores sindstilstand. Halo Design tror på at en positiv og hyggelig omgivelse er et behov for gøre livet behagligt. Derfor vil deres lamper altid tilpasses naturligt ind til hjemmet. 

Inspiration

Vi er forhandler af