LADESTANDER

OPLADNING AF ELBILER

Der er ikke længere tvivl om, at elbiler er kommet for at blive. Det stiller nye krav til vores elinstallationer, fordi bilerne skal kunne lades op, når de holder stille. Blue Install hjælper med at finde den helt rigtige ladestander til dit behov. Læs mere om ladestandere her.

 

LADESTANDER

AC Ladestationer er beregnet til at levere strømmen fra el-nettet til bilens interne oplader, som så står for at oplade batteriet.

 

HomeBox Slim

HomeBox Slim er en mode 3 med Type 2 stik ladestation med mulighed for at lade en elbiler med op til 22 KW –
alt efter installationen.

CityCharger V2 x 22 kW

Med kvalitets elektronik og integreret klimakontrol  sikres der en høj  oppetid i alt slags vejr.  Den let læselige LED skærm og statusbelysning kan ses midt på dagen – selv i stærk sollys.

CityCharger S2 x 22 kW

CityCharger S2 er en Mode 3 ladestation med mulighed for at lade to elbiler med hver 22 KW samtidige.

LADESTANDER

Det skal være nemt, effektivt og sikkert.

Det vigtigste ved en ladestander til elbilen, er selvfølgelig sikkerheden. Det kræver en professionel installatør at rådgive og installere om den rigtige løsning – ellers kan konsekvenserne være alvorlige. Men det er også vigtigt, at du får en lader, der effektivt kan lade elbilen lige der, hvor du har brug for det. Hvis du fx ved, at du kun holder et sted i ca. tre timer ad gangen, så skal det tages med i overvejelserne.