BRABRAND EL APS

VARMEPUMPE

VARMEPUMPE

Varmepumpen – En grøn og besparende løsning

VARMEPUMPE

Varmepumper er geniale af mange forskellige årsager. Først og fremmest findes der mange forskellige varmepumper, de mest populære er luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme. Men selv inden for de kategorier, kan der være store forskelle på varmepumperne. Det betyder også, at du som oftest kan finde en varmepumpe, der passer til dine behov uanset dit budget.

 

80% af energiforbruget i de danske hjem går til opvarmning. Det betyder, at hvis du virkelig vil gavne miljøet, og samtidig spare på varmeregningen, så er en energieffektiv løsning en god idé. En varmepumpe er en grøn løsning, der i nogle tilfælde kan give helt op til 70% besparelse på varmeregningen, til gavn for både miljøet og pengepungen.

 

Brabrand EL er ekspert i at finde den perfekte løsning til dit hjem og leverer og installerer den for dig.

VARMEPUMPE

Priseksempel på komplet løsning:

Varmepumpe

Leveret og monteret fra Kr. 9.995,00 inkl. moms

Sådan virker varmepumper

En varmepumpe udnytter energien fra omgivelserne og omdanner den til varme, som bruges til at opvarme huset. Der findes tre typer af varmepumper:

LUFT til luft VARMPEMUMPER

Luft til luft varmepumper optager varme fra luften og leder den opvarmede luft ind i dit hus. Den er beregnet til at opvarme sommerhuset eller som supplement til varmen i dit hus. Luft til luft varmepumpen skal ikke forbindes med andre varmesystemer.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper opfanger varme fra luften og opvarmer vandet i dine radiatorer og i hanerne. Luft til vand varmepumper er næsten lige så effektiv som jordvarme. Din Vi kobler varmepumpen til dit varmeanlæg, så det hele kører.

JORD til vand VARMEPUMPER

Jordvarmepumper overfører effektivt varme fra jorden til husets vand og radiatorer. Varmepumpen er en langsigtet investering med stor energimæssig og økonomisk gevinst. Vi graver ledninger ned og kobler jordvarmen sammen med dit varmesystem.