BRABRAND EL APS

Ydelser for butikker

Få kvalificeret rådgivning til din butik

Vi kan hjælpe dig med at spare både tid, penge og energi med kvalificeret rådgivning om din butiks installationer.

Hos Brabrand El leverer vi skræddersyet butiksløsninger, som passer til netop dine behov og ønsker.

Vi kan hjælpe dig med alt fra nyinstallationer, renoveringer eller med simple småændringer i forbindelse med omrokeringer i din butik. Og vi kan tilbyde dig rådgivning og installationer indenfor en bred række af ydelser.

Mange af vores dygtige medarbejdere har flere års erfaring med intelligente løsninger til butikker, og ved derfor hvad der kræves for at løsningerne er optimale og i den bedste kvalitet.

Butik

Belysning

Lys er med til at skabe stemning – både som designelement og som praktisk installation. Effektiv og intelligent styring af lys sørger samtidig for et lavt elforbrug, en nemmere hverdag og ekstra tryghed.

Butik

Styring

Intelligent styring af butikkens installationer har tre formål: Effektivisering, øget komfort og energioptimering. Når styringssystemet udnytter synergien mellem alle bygningens installationer, giver det økonomiske besparelser, et godt indeklima og et godt overblik over energiforbruget.

Butik

energioptimering

Fremtidens energi skal overvejende komme fra klimavenlige løsninger. Allerede i dag er disse løsninger så effektive, at de er økonomisk attraktive i forhold til konventionelle energikilder. Intelligente løsninger med vedvarende energi er med til at skabe en bæredygtig og grøn profil.

Butik 

Sikring

Der er mange gode løsninger, der beskytter mod tyveri, brand og vandskade. De forskellige installationer tilpasses nemt det specifikke behov og med intelligente og trådløse alarmer, er I sikret effektivt 24 timer i døgnet.

Butik 

INDEKLIMA

Vi opholder os indendørs ca. 90% af livet. Derfor er behagelige temperaturer og luftkvalitet vigtigt for vores komfort og helbred. Intelligente løsninger til varme og ventilation sørger for, at et lavt energiforbrug ikke sætter helbredet på spil.

Butik

KOMMUNIKATION

Kommunikation og godt samarbejde får vores hverdag til at hænge sammen – både hjemme og på arbejdspladsen. Med intelligent teknologi, som fx IHC-net og IP-telefoni, er de effektive kommunikationsløsninger og hurtige forbindelser inden for rækkevidde.